Szaktanfolyamok

Folyamatosan induló szaktanfolyamaink:

  • Személytaxi vezetői
  • Személygépkocsis személyszállítói szolgáltató gépkocsi vezetői
  • Személytaxi vállalkozói
  • Személygépkocsis személyszállítói szolgáltatást végző vállalkozói

Személytaxi vezető (személygépkocsis személyszállító szolgáltató gépkocsivezetői)

Feltétele: 2 éves B kategóriás jogosítvány

A szaktanfolyam célja, hogy a hallgatók a közúti közlekedési szolgáltatás személyszállító tevékenységével a kapcsolatos feladatok ellátásához szükséges alapvető elméleti és gyakorlati ismereteket megszerezzék, és olyan szakemberekké váljanak, akik munkájuk ellátása során alkalmasak a személyszállítási tevékenység kultúrált, szakszerű ellátására.

A tanfolyam konzultációs jelleggel zajlik. Az időtartama 4-5 alkalom.

A tanfolyam díja: 65.000 Ft+10000Ft, vizsgadíjjal együtt.

 

Személytaxi vállalkozó (személygépkocsis személyszállító szolgáltatást végző vállalkozók)

A közúti közlekedési szolgáltatásokról többször módosított kormányrendelet értelmében a személytaxi szolgáltatást végző vállalkozóknak szaktanfolyamot kell elvégeznie, és vizsgát kell tennie a rendeletben meghatározott témakörökből.

A tanfolyam 4-5 alkalommal, konzultációs jelleggel zajlik.

A tanfolyam díja: 65.000 Ft+10000Ft + vizsgadíj.

Jelentkezés

 

ÚJDONSÁG!

Taxizni szeretnél? Ha a válaszod igen, akkor az alábbi szolgáltatásokban tudunk neked segíteni:

  1. Felkészítünk a vizsgára, megszervezzük és lebonyolítjuk a vizsgádat.
  2. Az engedélyek megszerzésében segítünk. A folyamatát elmondjuk, végigvezetünk rajta, hogy minden engedélyed meglegyen, a munkavégzéshez.
  3. Munkalehetőséget ajánlunk.
Ez egy plusz szolgáltatás Neked, ami nem kerül plusz költségbe. Csak a tanfolyam díjat és a vizsgadíjat kell kifizetned.

 


Európai Uniós tehergépkocsi-vezetői szakképzés

A belföldi és nemzetközi árufuvarozói tanfolyam 2009. szeptember 10-től megszűnt, helyét az Európai Uniós tehergépkocsi-vezetői (GKI) tanfolyam vette át. Ez a képzés komplexebb, korszerűsített tartalommal, az elméleti képzés mellett gyakorlati képzéssel kiegészítve került bevezetésre.

A tanfolyam célja a közúti közlekedés biztonságának a javítása, a tehergépkocsi vezetők gazdaságos és környezetkímélő vezetési szemléletének kialakítása a 2003/59/EK irányelv iránymutatásai alapján annak érdekében, hogy az alapképesítés megszerzésével és folyamatos továbbképzéssel megfelelő szakértelemmel rendelkezzenek munkájuk magasabb szintű, biztonságosabb elvégzése érdekében.

A GKI tanfolyam államilag, és az Európai Unió tagállamaiban elismert szaktanfolyami képzettséget tanúsító jogosítványt ad.

Az Európai Uniós tehergépkocsi-vezetői tanfolyam alapképesítés vagy továbbképzési képesítés megszerzésére készít fel.

A tanfolyam díja: érdeklődjön elérhetőségeinken!

Jelentkezés

 


Európai Uniós buszvezetői szakképzés

A belföldi és nemzetközi buszvezetői tanfolyam 2009. szeptember 10-től megszűnt, és helyét az Európai Uniós buszvezetői (GKI) tanfolyam vette át.

A tanfolyam célja a közúti közlekedés biztonságának javítása, az autóbuzvezetők gazdaságós és környezetkímélő vezetési szemléletének kialakítása a 2003/59/EK irányelv iránymutatásai alapján annak érdekében, hogy az alapkéespítés megszerzésével és a folyamatos továbbképzéssel megfelelő szakértelemmel rendelkezzenek munkájuk magasabb szintű, biztonságosabb elvégzése érdekében.

A GKI tanfolyam államilag, és az Európai Unió tagállamaiban elismert szaktanfolyami képzettséget tanúsító igazolványt ad.

Az Európai Uniós buszvezető tanfolyam alapképesítés vagy továbbképzési képesítés megszerzésére készít fel. Lehetőség van a GKI alapképesítés, és a GKI továbbképzés megszerzésére is!

A tanfolyam díja: érdeklődjön elérhetőségeinken!

Jelentkezés

 
Tájékoztató

Tanfolyamválasztó
B kategória
Kishajóvezető
Vitorlásvezető
Szaktanfolyamok
Személyszállítás
Árak