Szaktanfolyamok

Folyamatosan induló szaktanfolyamaink:

  • Személytaxi vezetõi
  • Személygépkocsis személyszállítói szolgáltató gépkocsi vezetõi
  • Személytaxi vállalkozói
  • Személygépkocsis személyszállítói szolgáltatást végzõ vállalkozói

Személytaxi vezetõ (személygépkocsis személyszállító szolgáltató gépkocsivezetõi)

Feltétele: 2 éves B kategóriás jogosítvány

A szaktanfolyam célja, hogy a hallgatók a közúti közlekedési szolgáltatás személyszállító tevékenységével a kapcsolatos feladatok ellátásához szükséges alapvetõ elméleti és gyakorlati ismereteket megszerezzék, és olyan szakemberekké váljanak, akik munkájuk ellátása során alkalmasak a személyszállítási tevékenység kultúrált, szakszerû ellátására.

A tanfolyam konzultációs jelleggel zajlik. Az idõtartama 4-5 alkalom.

A tanfolyam díja: 100.000 ft, vizsgadíjjal együtt.

 

Személytaxi vállalkozó (személygépkocsis személyszállító szolgáltatást végzõ vállalkozók)

A közúti közlekedési szolgáltatásokról többször módosított kormányrendelet értelmében a személytaxi szolgáltatást végzõ vállalkozóknak szaktanfolyamot kell elvégeznie, és vizsgát kell tennie a rendeletben meghatározott témakörökbõl.

A tanfolyam 4-5 alkalommal, konzultációs jelleggel zajlik.

A tanfolyam díja: 100.000 ft + vizsgadíj.

Jelentkezés

 

ÚJDONSÁG!

Taxizni szeretnél? Ha a válaszod igen, akkor az alábbi szolgáltatásokban tudunk neked segíteni:

  1. Felkészítünk a vizsgára, megszervezzük és lebonyolítjuk a vizsgádat.
  2. Az engedélyek megszerzésében segítünk. A folyamatát elmondjuk, végigvezetünk rajta, hogy minden engedélyed meglegyen, a munkavégzéshez.
  3. Munkalehetõséget ajánlunk.
Ez egy plusz szolgáltatás Neked, ami nem kerül plusz költségbe. Csak a tanfolyam díjat és a vizsgadíjat kell kifizetned.

 


Európai Uniós tehergépkocsi-vezetõi szakképzés

A belföldi és nemzetközi árufuvarozói tanfolyam 2009. szeptember 10-tõl megszûnt, helyét az Európai Uniós tehergépkocsi-vezetõi (GKI) tanfolyam vette át. Ez a képzés komplexebb, korszerûsített tartalommal, az elméleti képzés mellett gyakorlati képzéssel kiegészítve került bevezetésre.

A tanfolyam célja a közúti közlekedés biztonságának a javítása, a tehergépkocsi vezetõk gazdaságos és környezetkímélõ vezetési szemléletének kialakítása a 2003/59/EK irányelv iránymutatásai alapján annak érdekében, hogy az alapképesítés megszerzésével és folyamatos továbbképzéssel megfelelõ szakértelemmel rendelkezzenek munkájuk magasabb szintû, biztonságosabb elvégzése érdekében.

A GKI tanfolyam államilag, és az Európai Unió tagállamaiban elismert szaktanfolyami képzettséget tanúsító jogosítványt ad.

Az Európai Uniós tehergépkocsi-vezetõi tanfolyam alapképesítés vagy továbbképzési képesítés megszerzésére készít fel.

A tanfolyam díja: érdeklõdjön elérhetõségeinken!

Jelentkezés

 


Európai Uniós buszvezetõi szakképzés

A belföldi és nemzetközi buszvezetõi tanfolyam 2009. szeptember 10-tõl megszûnt, és helyét az Európai Uniós buszvezetõi (GKI) tanfolyam vette át.

A tanfolyam célja a közúti közlekedés biztonságának javítása, az autóbuzvezetõk gazdaságós és környezetkímélõ vezetési szemléletének kialakítása a 2003/59/EK irányelv iránymutatásai alapján annak érdekében, hogy az alapkéespítés megszerzésével és a folyamatos továbbképzéssel megfelelõ szakértelemmel rendelkezzenek munkájuk magasabb szintû, biztonságosabb elvégzése érdekében.

A GKI tanfolyam államilag, és az Európai Unió tagállamaiban elismert szaktanfolyami képzettséget tanúsító igazolványt ad.

Az Európai Uniós buszvezetõ tanfolyam alapképesítés vagy továbbképzési képesítés megszerzésére készít fel. Lehetõség van a GKI alapképesítés, és a GKI továbbképzés megszerzésére is!

A tanfolyam díja: érdeklõdjön elérhetõségeinken!

Jelentkezés

 
Tjkoztat

Tanfolyamvlaszt
B kategria
Kishajvezet
Vitorlsvezet
Szaktanfolyamok
Szemlyszllts
rak